» Vizitë pune e Inspektoratit homolog të Kosovës
Postuar më: 22/02/2019

Vizitë pune e Inspektoratit homolog të Kosovës

Me ftesë të Kryeinspektorit të ISHTI Z. Dritan Meta, një delegacion i inspektoratit homolog të Republikës së Kosovës, në  datën 22.02.2019 kreu një vizitë pune në Inspektoratin Shtetëror Teknik  dhe Industrial (ISHTI).
Në takim  morën pjesë Kryeinspektori i ISHTI-t  Z. Dritan META dhe drejtues të tjerë të këtij institucioni. Gjithashtu nga delegacioni i Republikës së Kosovës morën  pjesë  Z. Lulëzim Syla, Kryeinspektor, Z. Sahit  Svirca dhe Z. Berat Ahmeti.

Në takim u diskutua për probleme të zbatimit të ligjshmërisë si dhe problem të shkëmbimit të përvojës në realizimin e kontrollit të inspektimeve.

Kontakt