» Tregtuan naftë dhe gaz jashtë standardit, IQT gjobit 23 subjekte
Postuar më: 05/05/2014

Tregtuan naftë dhe gaz jashtë standardit, IQT gjobit 23 subjekte

Inspektoriati Qendror Teknik është i vendosur të zbatojë ligjin duke mos lejuar  tregtimin e naftës dhe gazit jashtë standardeve.Inspektorët e IQT kanë vijuar kontrollet   në pikat e tregtimit  në mbarë vendin ku vetëm  në periudhën shkurt-mars 2014, janë gjetur në shkelje të ligjit për tregtimin e naftës dhe gazit rreth 23 subjekte.Si pasojë e mosrespektimit të standardeve, IQT ka penalizuar me gjoba 23 subjektet për të cilat janë lëshuar dhe procesverbalet përkatëse.Sipas Drejtorisë së Inspektimit të Naftës dhe Gazit në IQT, shkeljet e subjekteve konsistonin në treguesit e cilësisë së naftës dhe gazit që janë pika e flakërimit dhe përqindja e squfurit.

Kliko për të parë emrat e 23 subjekteve të gjobitura

Kontakt