» Takimi mbi Analizën Vjetore 2020
Postuar më: 01/03/2021

Takimi mbi Analizën Vjetore 2020

Më datën 23.02.2021  në mjediset e ISHTI-t u zhvillua takimi mbi Analizën Vjetor 2020 e Inspektoratit Shtetëror Teknik Industrial.

Arritjet për vitin 2020 dhe sfidat që na presin për 2021, u diskutuan gjatë takimit të zhvilluar në kuadër të Analizës Vjetore mes Kryeinspektorit të Përgjithshëm të Inspektoratit Qëndror, Z. Shkëlqim Hajdari dhe Kryeinspektorit të Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial, Z. Fiqiret Kovaçi.

Kontakt