» Takimi mbi Analizën Vjetore 2019
Postuar më: 17/02/2020

Takimi mbi Analizën Vjetore 2019

Me datën 14/02/2020 në mjediset e ISHTI-t u zhvillua mbledhja për Raportin Vjetor 2019 e Inspektoratit Shtetëror Teknik Industrial. I pranishëm në mbledhjen e përvitshme të drejtuar nga Kryeinspektori i ISHTI-t z. Admir Abrija, ishin përfaqësues nga Inspektorati Qendror si edhe Inspektori i Përgjithshëm i Inspektorati Qendror , z. Shkëlqim Hajdari.

Gjatë analizës u paraqitën arritjet dhe rezultatet pozitive të Inspektoratit, u prezantua plani dhe strategjia mbi transformimin e këtij institucionin me qëllim përmirësimin e cilësisë së shërbimit.Vlen për t’u theksuar se gjatë kësaj Analize u bë dhe një prezantim i struktures së re me shtim stafi me kapacitet 80 punonjës duke lënë hapësirë për riorganizimin dhe mirëfunksionimin e proceseve të punës. Në analizë foli dhe z. Hajdari i cili vlerësoi pozitivisht punën e këtij institucioni.

 

 

 

 

 

Kontakt