» Takim i përbashkët i ISHTI dhe IQ për shpërndarjen e Kartave të Inspektorëve
Postuar më: 23/02/2017

Takim i përbashkët i ISHTI dhe IQ për shpërndarjen e Kartave të Inspektorëve

Sot në datë 23.02.2017 pranë Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial në praninë e Inspektorit të Përgjithshëm z.Shkëlqim Hajdari dhe Kryeinspektorit z.Gazmend Osmani u zhvillua një takim ku u bë shpërndarja e kartave të reja të inspektorëve nga dy titullarët.

Paisja me karta e inspektorëve po kryhet pas një periudhe trajnimi, përsa i përket inspektimeve online si dhe testimit përsa i përket përgatitjes tekniko-ligjore të procedurës së inspektimit.

Kartat e reja për inspektorët kanë një numër përkatës identifikimi të regjistruar në inspektoriatin qëndror që shërben edhe si element sigurie.

Projekti do të vijoje më tej për pajisjen me kartë për të gjithë inspektorët dhe me implementimin e inspektimeve online.

Kontakt