» Për një Tiranë të pastër
Postuar më: 04/09/2015

Për një Tiranë të pastër

Inspektoriati Shtetëror Teknik dhe Industrial iu bashkua nismës së Bashkisë  #PastroTiranën.

 

Kontakt