» Njoftim për subjektet
Postuar më: 07/09/2016

Njoftim për subjektet

Gjatë inspektimeve të kryera në subjekte nga Drejtoria e Inspektimit të Naftës dhe Gazit dhe Drejtoria e Inspektimit të Pajisjeve nën Presion janë marrë masa për rastet kur ka pasur shkelje sipas ligjit deri në bllokim të aktivitetit të subjekteve. Në disa raste nga persona të papërgjegjshëm, punonjës të shoqërive që i’u është pezulluar apo bllokuar aktiviteti, janë dëmtuar vulat e bllokimit. ISHTI ju paralajmëron se për raste të tilla, personat do të ndiqen penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi.

Kontakt