» Njoftim në lidhje me anullimin e datës së mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Prill
Postuar më: 08/05/2019

Njoftim në lidhje me anullimin e datës së mbledhjes së komisionit të shqyrtimit të gjobave të muajit Prill

Ju njoftojmë se komisioni i shqyrtimit të gjobave për muajin Prill do të anullohet ditën e hënë me datë 13.05.2019 ora 10:00, mbledhja e komisionit shtyhet dhe do te zhvillohet ditën e mërkur datë 15.05.2019 ora 10:00.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin.

Kontakt