» Njoftim mbi datën e zhvillimit të komisionit të gjobave DING
Postuar më: 10/04/2015

Njoftim mbi datën e zhvillimit të komisionit të gjobave DING

Në vijim njoftojmë të gjithë subjektet që do të marrin pjesë në komisionin e vlersimit të gjobave në muajin prill për drejtorinë e Inspektimit të Naftës dhe Gazit, se për arsye festash komisioni nuk do të zhvillohet të hënën e dytë të këtij muaji, por shtyhet me një ditë dhe do të zhvillohet të martën. Pra me datë 14 prill 2015.

Ju faleminderit !

Kontakt