» Njoftim
Postuar më: 26/11/2019

Njoftim

Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial sëbashku me trupat Inspektuese të Drejtorive DING, DIPNP dhe DIPIE marrë shkasë nga tërmetet e ndodhura ditën e sotme datë 26.11.2019 ne orët e mëngjesit janë në gjendje gadishmërie në të gjithë territorin e Shqipërisë duke verifikuar dhe marrë masa mbi gjendjen e sigurisë pas tërmetit duke asistuar në cmontimet e rezervuarëve GNL në subjektet apo godinat e dëmtuara.

Kontakt