» Njoftim
Postuar më: 05/11/2019

Njoftim

Më datën 05.11.2019, rreth orës 10:40 minuta, në subjektin “Eurogas” sha, në Portës, Fier në një rezervuar GLN me kapacitet 5000 litra ka patur një shpërthim.

Nga kqyrja e vendit të ngjarjes konstatohen vetëm dëme materiale.

Fillimisht është shfaqur zjarr tek rrotori i pompës i cili më pas është shoqëruar me shpërthim.

Në vendngjarje krahas shërbimit të MNZ kanë shkuar dhe inspektorë të ISHTI –t për të përcaktuar shkaqet e marrë masat përkatëse.

Kontakt