» Nafta dhe gazi, detyrimet e shoqërive SHA dhe SHpk për vitin 2013
Postuar më: 14/04/2014

Nafta dhe gazi, detyrimet e shoqërive SHA dhe SHpk për vitin 2013

Drejtoria e Inspektimit të Naftës dhe Gazit në Inspektoratin Qendror Teknik ka publikuar detyrimet e shoqërive SHA dhe SHpk për vitin 2013. Nga të dhënat rezulton se detyrimet për subjektet Sha shkojnë në shumën 1892268 lekë. Shuma e detyrimeve me të tretët llogaritet të shkojë në masën 535000 lekë ndërsa shuma e detyrimeve për subjektet Shpk shkon në masën 1000830 lekë.

Kliko për të parë listën e subjekteve dhe detyrimet përkatëse

Kontakt