» IQT gjobit 42 subjekte per periudhen Dhjetor 2014 – Janar 2015
Postuar më: 23/02/2015

IQT gjobit 42 subjekte per periudhen Dhjetor 2014 – Janar 2015

Bazuar në inspektimet e muajve dhjetor 2014 – janar 2015 nga Inspektoriati Qendror Teknik janë gjobitur në total 42 subjekte, të cilat tregtojnë lëndë hidrokarbure.
Përkatësisht 21 subjekte për mungesë dokumentacioni dhe 21 për cilësinë e karburanteve.
Inspektorati Qendror Teknik garanton opinionin publik se është i vendosur të ushtrojë detyrën e tij për monitorimin e të gjitha subjekteve sa i takon respektimin e ligjit dhe do të ndëshkojë çdo rast abuziv. Në kuadër të transparencës me publikun, IQT publikon prej muajsh rezultatet e kontrolleve dhe listën e subjekteve ndaj të cilave është vendosur masë ndëshkimore.

 

TABELA E SANKSIONEVE IQT DHJETOR 2014 – JANAR 2015

Kontakt