» IQT gjobit 28 subjekte per periudhen shkurt 2015
Postuar më: 23/03/2015

IQT gjobit 28 subjekte per periudhen shkurt 2015

Bazuar në inspektimet e muajit shkurt 2015 nga Inspektoriati Qendror Teknik janë gjobitur në total 28 subjekte, të cilat tregtojnë lëndë hidrokarbure.
Përkatësisht 5 subjekte për mungesë dokumentacioni dhe 23 për cilësinë e karburanteve.

Tabela Gjobave Shkurt 2015

Kontakt