» IQT gjobit 17 subjekte në periudhën Mars 2015
Postuar më: 27/04/2015

IQT gjobit 17 subjekte në periudhën Mars 2015

Nga inspektimet e bëra nga Inspektoriati Qëndror Teknik për periudhen Mars 2015 janë gjobitur 17 subjekte, nga të cilat 1 për mungesë dokumentacioni dhe 16 për mungesë cilësie.

TABELA E SANKSIONEVE TE MARRA NGA IQT PER INSPEKTIMET E PERIUDHES MARS 2015

 

Kontakt