Nafta dhe gazi, IQT gjobit 34 subjekte pёr muajin gusht 2014

Inspektorati Qendror Teknik ka bёrё publike rezultatet e kontrolleve tё ushtruara gjatё muajit gusht 2014 nga Drejtoria e Inspektimit tё Naftёs dhe Gazit. Pёr kёtё muaj figurojnё tё ndёshkuara 34 subjekte tё cilat janё konstatuar me probleme gjatё
Më shumë